Coaching

Wat kun je van mij verwachten?

Veel mensen, jij misschien ook, zijn niet of niet helemaal tevreden met hoe zij hun werk doen. Wat kun je daarin veranderen? Aan het werk zelf of de organisatie is niet altijd wat te doen. Wat je wel kunt doen is met jezelf aan de slag gaan. Dat wat jou kenmerkt en dat wat jij kunt en leert, gebruiken om om op een andere manier aan de slag te gaan. Met meer tevredenheid en voldoening. Je bent het waard!

Samen gaan we op zoek naar wat er in jou leeft. Waar word je blij van? Wat belemmert jou om bepaalde stappen te zetten? Waar ben je bang voor? Wat stimuleert jou? Wat geeft hoop? Waar zit jouw kracht? Wat maakt jou waardevol en uniek? Hoe kun jij jezelf inzetten voor een ander of voor jouw organisatie?

Ik richt me als regel op de mens als geheel. Niet zweverig, maar concreet. Daarom zal het ook gaan over je gevoelens, je gedachten en je gedrag. Die hebben naar mijn idee alles met elkaar te maken. Als je niet onderkent wat er in je leeft, dan kun je wel proberen gedrag te veranderen, maar dat wordt en voelt dat als een ‘truc’ die niet lang zal werken.

 

Reageren is niet mogelijk